Bevers (5-7 jaar)

De leden tussen de 5 en 7 jaar worden de bevers genoemd en zijn het jongste speltak binnen onze groep. Iedere week gaan de bevers naar het fantasiedorp Hotsjietonia. Samen met Stuiter, die ook een bever is, gaan ze samen op avontuur! Zo gaan ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, leren ze dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, horen ze over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen ze tot rust bij Noa en gaan ze samen koken met Rozemarijn. Daarnaast zijn er ook nog Professor Plof en stanley stekker, met hun is altijd wat te beleven.

Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes om zo spelenderwijs samen te werken, dit onder leiding van de staf. Naast de wekelijkse opkomst, is er ook een keer per jaar de bever-doe-dag. Op deze dag komen alle bevers uit de regio Westelijke Mijnstreek samen om leuke spelletjes te doen. Daarnaast gaan de bevers twee keer in het seizoen op kamp, namelijk het groepsweekend in de herfstvakantie (1 nachtje) en het beverkamp (2 nachtjes) aan het eind van het seizoen.

Kom een keertje kijken!

De bevers hebben iedere zaterdag opkomst van 14:30 tot 16:30 in ons clubgebouw, aan de Rozenlaan 75 Geleen. Ben je helemaal enthousiast en wil je een keertje komen kijken? Neem dan contact met ons op.